Kategorien
Allgemein

Bitcoin overtræder $ 11.000, men Crypto-handlernes stemning er på et laveste niveau

Efter uges handel inden for $ 10.000-området krydsede Bitcoin over $ 11.000 for første gang siden 3. september efter en gradvis proces, der har set den øverste mønt bryde mange modstandsniveauer for at genvinde tidligere højere priser.

Bitcoins pause over $ 11.000 gik så højt som $ 11.092 og holdt niveauet et stykke tid, før det stod over for en afvisning, der har skubbet mønten lidt under rækkevidde ved pressetid

I modsætning til i august, hvor Bitcoin fik $ 11.000 for første gang i 2020, bemærkede On-chain dataanalysefirma Santiment, at Crypto Twitter ikke har reageret særligt på den nuværende BTC-prisbevægelse.

I løbet af ugerne har mange analytikere estimeret, at Bitcoin Code ville tage lang tid at genvinde og stabilisere sig over $ 11.000 og tage endnu længere tid at bryde over $ 12.000.

Bitcoins opadgående tendens begyndte at få trækkraft efter at have brudt sin langvarige sidelæns bevægelse mellem $ 10300 og $ 10500 for at gentest $ 11800 separat i de foregående dage, før de overtrådte $ 11k.

På Twitter erklærede Crypto-forhandler og grundlægger af Blockroot-overholdelse Blockchain Company Josh Rager, at Bitcoin vil fortsætte sin opadgående tendens på grund af dets levedygtighed som en langsigtet afdækning mod oppustede fiat-valutaer.

„Hvis du ønsker at købe en langsigtet investering og afdække det nuværende finansielle system – køb Bitcoin.“

For at den opadgående tendens skal fastholdes, skal Bitcoin imidlertid kræve at genvinde $ 11900 og bryde over det for at undgå at sidde fast i en anden sidelæns bevægelse.

Modstand på $ 11.100 kunne skubbe BTC-prisen til $ 12K eller tilbage til $ 10k

Efter prisbruddet afslørede BTC-analyse på Twitter af Crypto Michael, at købere forsøger deres bedste for at skubbe Bitcoins pris op, men et afgørende modstandsniveau på $ 11.100 vil bremse Bitcoins opadgående tendens. Bitcoin vil derfor sandsynligvis teste dette niveau, falde tilbage igen og gentage processen separat.

”Forventer ikke et gennembrud på én gang. Hvis vi dypper, er det næste mål $ 12000. Hvis vi mislykkes her, antager jeg, at lave mid 10ks er den næste. ”

Den lille opmærksomhed, som Crypto Twitter gav Bitcoin, kunne delvist tilskrives dens nylige baisse præstation og skiftede fokus på udbyttelandbrug, der har overgået BTC i 2020.

I slutningen af ​​august øgede den amerikanske Fed-formand Powells tale om stigende inflation bitcoin-prisen i et stykke tid før en episk retracement, som mønten først nu er ved at komme sig fra.

En anden nylig meddelelse fra Fed kort efter BTC’s toppede pris kunne også have nul eller stor indflydelse på Bitcoin ifølge Crypto Michael.